grig recuperare date logo
suna acum 0766.338.183
Recuperare de date pierdute
Contacteaza-ne

Suna suportul tehnic

0766.338.183

De asemenea puteti completa formularul online

Formular
Fisiere pierdute ?
  • fisiere pierdute

Recuperare date SSD

recuperare date SSD


SSD inseamna Solid State Drive, si se deosebesc de unitățile cu discuri dure clasice (HDD) care sunt dispozitive electromecanice cu discuri de stocare aflate în mișcare, prin aceea că SSD-urile folosesc numai microcipuri care rețin datele în memorii nevolatile, fără să aibă părți mobile. SSD-urile sunt mai rezistente la șocurile mecanice, având timp de acces mai scăzut dar preț pe megabait mai mare. Recuperarea de pe SSD este mai putin intalnita decat la alte tipuri de hard diskuri deoarece acestea sunt extrem de durabile si de fiabile; motiv pentru care nu dau eroare atat de des ca alte dispozitive de stocare. Oricum, atunci cand dau, recuperarea poate fi extrem de dificila si complexa. Avem experienta, tehnologia si personalul calificat necesare pentru a salva datele dvs.

Ca la majoritatea tipurilor de harduri, SSD-urile pot da doua tipuri de erori: Logice sau Fizice.

Eori Logice SSD

Erorile Logice la SSd nu sunt comune dar nici imposibile. In mare parte au legatura electrica, cum ar fi: alimentarea incorecta, o scurgere de energie electrica sau alte erori electrice. De asemenea ele pot aparea din cauza unui virus, program sau malware, sau cand utilizatorul sterge din greseala date importante.

Erorile Fizice

In general inseamna ca mare parte din datele aflate pe SSD sunt intacte, dar componentele actuale si sistemele folosite pentru accesarea lor sunt defecte sau nu exista. Este necesara o solutie fizica care include repararea unitatii folosind echipament analitic pentru a extrage corect datele pe un dispozitiv sigur.

Erorile fizice pot avea legatura cu o actiune directa asupra SSD-ului, cum ar fi: presarea, temperatura extrema sau umiditate, sau expunerea la lichide, mancare, praf.

In caz de erori va rugam sa:

• Opriti de urgenta deviceul
• Inchideti si deconectati sursa de alimentare
• Sunati la numarul din susul ecranului pentru o evaluare gratuita

In multe cazuri putem evalua si recupera datele din unitatea dvs.in cateva zile. Cu cat ne sunati mai repede, cu atat mai repede veti avea acces la datele dvs !

mai mult