date pierdute
suna acum 0766.338.183
Recuperare date
Date pierdute ?

Suna suportul tehnic

0766.338.183

De asemenea puteti completa formularul online

Formular
Recuperare hdd ssd raid flash
  • recuperare hdd

Recuperare date RAID

raid-data-recovery

Recuperarea de date RAID este considerată pe plan internațional ca fiind unul dintre tipurile cele mai complicate și dificile tipuri de recuperare de date . Acest lucru este în primul rând din cauza naturii sistemelor RAID , care ofera beneficii de neegalat , care sunt uneori compensate prin dificultatea de recuperare de date RAID în cazul în care sistemul devine deteriorat sau inaccesibil . Inginerii noștri au finalizat cu succes multe proiecte de recuperare de date RAID și sunt considerate printre cele mai competente din lume.

Recuperare de date oferă una dintre cele mai complete solutii de recuperare de date RAID din industrie, care să cuprindă întreaga gama de sisteme RAID:

RAID 0 : Cea mai comuna configurare, utilizata în principal în hard drive-uri externe.
RAID 1 : Folosim tehnologie de varf pentru a recupera in siguranta datele din sistemele RAID 1.
RAID 2 : Laboratorul nostru are instrumentele , sistemele , sistemele de localizare și strategii de extracție, care sunt de neegalat în industrie. Am efectuat multiple proiecte de recuperare RAID 2 cu succes.
RAID 3 : Oferim servicii de recuperare de date RAID 3 pentru toti producătorii de sisteme RAID.
RAID 4 : Oferim solutii complete de recuperare date RAID-4 în condiții de siguranță a datelor sau informațiilor dumneavoastră menținând în același timp securitatea absolută.
RAID 5 & 6 : Serviciile noastre de recuperare se extind la RAID 5 și RAID 6 , sisteme care nu mai raspund, deteriorate , reformatate sau orice alt tip de pierdere a datelor.
RAID 10 & RAID 50 : Putem evalua, repara sau recupera sistemele RAID 10 sau RAID 50 in termen de la 3 zile pana la o saptamana.
Recuperare MYSQL & Recuperare baze de date: Recuperarea de date RAID necesită de multe ori recuperarea MYSQL și de recuperarea de date de baze de date și management . Suntem experți în înțelegerea sistemelor RAID multi-strat și componentelor lor de funcționare și programe.

Suntem specializati in recuperare de date RAID și dispunem de instrumente și resurse cuprinzătoare, în scopul de a face acest lucru . Serviciile noastre de recuperare de date RAID au o rată deosebit de mare succes. Înțelegerea de ce configurarea RAID a hard disk-uri ar putea eșua este esențială pentru dezvoltarea unei strategii de recuperare de date și de extracție în cazul în care sistemul sau hardware-ul nu reușește .

Cand este necesara Recuperarea de date?

Următoarele sunt o serie de motive pentru care ar putea rezulta pierderi de date în sistem RAID:

• Multiple erori de hard drive / Hard drive in modul offline
• Erori intermitente rezultand o configurare corupta
• Configurare corupta sau stricata
• Adăugarea de unități incompatibile
• Erori software sau conflicte hardware
• Si multe altele

De ce noi ?

Oricare ar fi cauza eșecului de configurare RAID , fiți siguri că avem competențe , facilități , instrumentele si expertiza necesare pentru a recupera datele în siguranță și cât mai complet posibil . Noi înțelegem că o soluție rapidă , fiabilă , și confidențială este singura alegere acceptabilă.