recuperare date grig
suna acum 0766.338.183
Reparatii hard disk
Contacteaza-ne :

Suna suportul tehnic

0766.338.183

De asemenea puteti completa formularul online

Formular

Reparatii Hard Disk Drive

Putem repara hard diskuri pentru o perioada temporara si cu un singur scop: extragerea informatiei. Daca hard diskul nu are date extrem de importante pe el, este mai sigur si mai ieftin sa cumparati unul nou decat sa il reparati pe cel defect.

Sunt cateva motive pentru care reparatia hard diskului nu merita costul si timpul. In primul rand ca sa repari un hard disk, un alt hard disk donator trebuie ne fie dat sau cumparat pentru a schimba piesele fizice. In acest punct deja ati cumparat alt hard drive.

In al doilea rand, sa cautati si sa gasiti un hdd donator identic care sa se potriveasca este mult mai costisitor decat sa cumparati unul nou sau folosit, de aceeasi capacitate. Hard diskul donator trebuie sa se potriveasca cu originalul, de la numarul de model pana la firmware. Acest hard disk nu va fi cumparat cu scopul de inlocuire– un inginer va trebui sa sacrifice acest donator pentru a-l repara pe cel vechi si a extrage informatia.

NU exista o reparare permanenta a hard diskului. Odata ce functionarea unui hard drive’, a fost compromisa nu mai reprezinta un mediu de stocare sigur. Chiar daca un inginer reuseste sa il aduca la viata, nu exista nici o indoiala ca aceste va ceda in curand si va da erori. Specialistii nostri sunt capabili sa repare hard diskul pentru o scurta perioada de timp pentru a putea extrage sectorul de date sau pentru a clona driveul. IN momentul in care hardul driveul este reparat, de cele mai multe ori se pot doar citi datele cu echipamentul de recuperare.

NU va sfatuim sa cheltuiti mai multi bani doar pentru a va asuma riscul prelungirii cu putin a duratei de viata al hdd-ului, nici a oricarui fel de “reparatii” ci sa achizitionati un hard disk nou ! Recuperarea datelor de pe cel vechi si tranferul pe cel nou este o solutie mult mai sigura in timp.

mai mult