recuperare date urgenta logo
suna acum 0766.338.183
Recuperare date HDD SSD FLASH USB
Recuperare date pierdute

Sunati suportul tehnic

0766.338.183

De asemenea puteti completa formularul online

Formular

Recuperare Date Urgenta

Toate hard diskurile cedeaza candva. Doar ca uneori cedeaza in cel mai nepotrivit si critic moment.

Oferim trei tipuri de recuperare de urgenta: Recuperare de date urgenta standard; Recuperare de date urgenta premium si Recuperare date urgenta RAID.

  • Recuperare de date urgenta Standard: Recomandata celor care au nevoie sa-si recupereze datele de urgenta. Diagnosticare completa in 10 ore din momentul in care unitatea a ajuns la noi. Un specialist va munci non-stop pana va recupera de urgenta datele dvs. Un agent de vanzari va va updata periodic cu statusul lucrarii pentru a va asigura o stare de confort privind datele pierdute.
  • Recuperare de date urgenta Premium: Recomandata daca datele pierdute au legatura cu firma/afacerea dvs.. Cu acest pachet, recuperarea datelor dumneavoastra devine prioritatea noastra. Diagnosticare completa in 4 ore sau chiar mai repede, din momentul in care dispozitivul de stocare ajunge la sediul nostru. Cei mai capabili ingineri, care sunt obisnuiti sa munceasca sub presiune, vor munci 24/7 pana ce datele dvs. vor fi recuperate cu succes. Un agent de vanzari va va updata periodic cu statusul lucrarii pentru a va asigura o stare de confort.
  • Recuperare date urgenta RAID: Recomandata daca datele pierdute sunt business related. Cu acest pachet, recuperarea datelor dumneavoastra devine prioritatea noastra. Diagnosticare completa in 4 ore sau chiar mai repede, din momentul in care dispozitivul de stocare ajunge la sediul nostru. Cei mai capabili ingineri, care sunt obisnuiti sa munceasca sub presiune, vor munci 24/7 pana ce datele dvs. vor fi recuperate cu succes. Un agent de vanzari va va updata periodic cu statusul lucrarii pentru a va asigura o stare de confort.

Suntem aici pentru tine :

Suntem aici 24/7/365 pana cand reusim sa va recuperam datele. Intelegem ca timpul costa bani si ca datele importante nu pot fi inlocuite. Viteza de recuperare a datelor nu depinde de specialistul care lucreaza la cazul dvs.