recuperare date logo
suna acum 0766.338.183
Recuperare date pierdute
Reparatii HDD

Suna suportul tehnic

0766.338.183

De asemenea puteti completa formularul online

Formular
Recuperare date pierdute
  • recuperaare date pierdute

Recuperare date Apple/Mac

Apple/Mac data recovery

Recuperare de date pentru Apple/Mac este un serviciu in care ne-am specializat.
Momentan din cauza complexitatii terminalelor iPhone si iPad, nu oferim serviciul de recuperare pentru acestea. Platforma Apple/Mac este destul de diferita fata de alte platforme, de aceea nu toate companiile sunt capabile sa imbine priceperea, educatia, tehnologia, software-ul si echipamentul din domeniu pentru a reusi o solutie viabila pentru proiectele de recuperare date Apple/Mac.
Am reusit multiple recuperari Apple si Mac, produse catalogate ca irecuperabile de catre companii mai putin specializate.

Sunt doua tipuri de recuperari pentru produsele Apple/Mac : Logice si Fizice

Recuperarea de date Logica

Erorile logice pot rezulta ca actiune a utilizatorului, incluzand aici si actiunea unui virus, Troian, malware sau alt tip de program suspect. Erorile logice pot rezulta si prin stergerea accidentala sau incorecta a fisierelor, directoarelor, formatare incompleta sau incorecta, sau alte actiuni care au ca efect pierderea datelor logice.
In majoritatea cazurilor de erori logice, componentele fizice raman intacte si functionabile dar nu sunt capabile sa citeasca datele de pe dispozitivul de stocare.

Recuperare de date Fizica

Erorile fizice lasa in general datele intacte, dar nu permit accesul fizic la acestea. Sunt rezultatul unor actiuni fizice cum ar fi: supunerea la soc fizic, la lichide, expunerea la temperaturi ridicate, condens, sau contaminarea cu alte elemente.