grig recuperare date logo
Suna acum: 0766.338.183
Reparatii Hdd
Contact

Suna suportul tehnic

0766.338.183

De asemenea puteti completa un formular online

Formular

Despre noi

Reparatii hard diskuri si recuperare de dateRecuperare de date este specializata in recuperarea datelor informatice de pe orice suport media. Cu experienta de 15 ani in domeniu asiguram 100 % confidentialitatea serviciilor si a datelor.

Prin Reparatii hard diskuri reusim recuperarea hard diskurilor deteriorate fizic (cu bad-uri) fara pierderea informatiilor de pe acestea.

La Recuperare de date putem prin serviciul Remote Data Recovery sa recuperam datele dvs. chiar daca sunteti la distanta de noi. Este necesara o conexiune de internet si o plata bancara. Ne puteti contacta la 0766.338.183 . Sau puteti sa ne vizitati la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare nr 46.

• Recuperare Hard Drive
• Recuperare RAID
• Recuperare Flash Data
• Recuperare Apple / Mac
• Recuperare SSDDe ce sa alegeti acest serviciu ?

Suntem specializati in recuperarea de date pierdute sau inaccesibile din cauza erorilor de functionare ale hard disk urilor, stickuri usb, micro drive, zip sau jazz drive, diverse formate de carduri de memorie, floppy disk, DVD-RW’s, CD-R’s si multe altele.  Si pentru ca intelegem cat de valoroase sunt datele dumneavoastra, va asiguram de totala noastra confidentialitate pentru linistea dumneavoastra.

mai mult